ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ТИМОТ НА ПЗУ Котев Др. Ане

Нашиот тим е составен од високо-едуцирани професионалци, со долгогодишно работно искуство, кој се вложува на своите пациенти и да им обезбеди беспрекорна насмевка. Тежнееме да ги имплементираме најновите и најмодерни сознанија во областа на стоматологијата и на тој начин се трудиме да дадеме услуга од врвен квалитет. Користејќи модерна технологија и современи методи на работа, овозможуваме неприкосновен успех во точна дијагностика и рана детекција на разни орални заболувања.

Целта на нашиот тим е обезбедување на комплетно орално здравје, блескави насмевки, среќни и задоволни пациенти, а она што е заедничко за секој од нас е грижата која ја посветуваме на секој поединец во нашата ординација. На овој начин овозможуваме пријатна и релаксирана работна атмосфера, каде пациентите се точно информирани за претстојната интервенција, поради што се чувствуваат смирено и самоуверено.

Добредојдовте во "Dental Office - Kotev Dr. Ane"

Ние создаваме убави насмевки

"Dental Office - Kotev Dr. Ane" е модерна стоматолошка амбуланта, специјализирана за напредна дијагностика и третман на забни и орални нарушувања.

Ние нудиме сеопфатни услуги од сите области на стоматологијата. Во прилог на специјализираната и врвна стоматолошка опрема, сите услуги се обезбедени во удобна и пријатна работна средина. Нови пациенти се добредојдени за орални здравствени консултации. Взаемната доверба е наша цел.

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ

Сеопфатни професионални стоматолошки услуги

Сите наши третмани и услуги се обезбедени со најсовремена технологија
и во пријатна работна атмосфера.

Напредна стоматологија

Висококвалитетна опрема

Удобна амбуланта

Пријателски персонал

Стоматолошка анксиозност

Ние нудиме голем број на услуги кои ќе ви помогнат да го надминете стравот и, конечно, да уживате во добро орално здравје.

Недостасуваат заби

Ние можеме да ја обновиме вашата насмевка, како и способноста за јадење со напредна протетика.

Забоболка

Забоболкаta може да биде предизвикана од различни проблеми. Испитувањето може да помогне да се утврди.

Периодонтална болест

Ние нудиме различни пародонтолошки третмани, прилагодени за вашите специфични здравствени потреби.

Како до нас?

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00