Естетска стоматологија

СОЗДАВАМЕ УБАВИ НАСМЕВКИ

Естетски стоматолошки услуги

Убава насмевка придонесува за подобро расположение, влијае на самодовербата и ни овозможува да оставиме добар впечаток на другите.

Во нашата стоматолошка клиника, ние нудиме напредни методи и технологии со кои им помагаме на белината на вашата насмевка. Нашите естетски услуги вклучуваат ласерско белење на забите, забно поврзување, ортодонција, забни импланти и порцелански фурнири.

LUMINEERS

Уникатна и перфектна насмевка за секој

Белеење на заби

Блескави бели и почисти заби

Ласерско лекување

Микро хируршките интервенции

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00