Реставративна Стоматологија

РЕСТАВРАТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

Стареење со прекрасна насмевка

Ние работиме страсно кон создавање на повеќето младешки насмевки за пациенти чии природни заби бараат замена.

Ако забите се оштетени на начин што го прави невозможно да ги реконструирате со пломби или ви недостасува еден или повеќе заби, можеме да ја вратиме насмевката на вашето лице, како и силен залак и способност за говор со употреба на напредна протетика.

Импланти

Замена на заби што недостасуваат

Мобилни протетски надоградби

Враќање на вашата насмевка

Коронки и мостови

Зачувување на природните заби

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00