Др. Ане Котев

Др. Ане Котев

Доктор по стоматологија

е-маил: dr.ane@kotevdental.com.mk
тел: 070 231-657

Др.Котев Ане дипломирал 1987 г. на Стоматолошкиот Факултет на Универзитетот "Св.Кирил и Методиј" Скопје.После стекнување на работното искуство во Република Косово, станува сопственик на приватна стоматолошка ординација од 1990 г. После долгогодишна пракса повеќе од 30 год. негови специјалности се Протетика и Имплантологија.Член е на Македонската Стоматолошка Комора од нејзиното основање.

Др.Котев Ане е стоматолог кој покрај долгогодишното искуство и неговата професионална стручност е внимателен, срдечен и се труди да ја овозможи најдобрата можна грижа за своите пациенти.

Др Котев е редовен посетител на сите стоматолошки семинари во нашата земја и учестува барем најмалку 3 пати на светски рангирани стоматолошки семинари.Неговата континуирана едукација ја практицира секојдневно во стоматолошката пракса.

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00