Др.Емилија Грујоска Димовска

Др.Емилија Грујоска Димовска

Доктор по стоматологија

е-маил: dr.emilija@kotevdental.com.mk
тел: 076 434-443

Др.Емилија дипломирала 2006 год.на Стоматолошкиот Факултет на универзитетот "Св.Кирил и Методија" Скопје.
Oд 2009 год. работи како резидент стоматолог во ординацијата Котев др. Ане.
Нејзини специјалности во стоматолошката пракса се модерна ендодонција, ласерска стоматологија, естетска стоматологија,протетика, конзерватива и детска стоматологија. Се грижи нејзините пациенти да имаат здрави и беспекорни насмевки а нивните индивидуални потреби и желби се во центарот на нејзиното внимание. Поседува Lumineers сертификат, сертификат за работа со машински Pro Taper,сертификат за 3- D Orturation и сртификат за меко и тврдоткивен Ласер. Од 2019 год е специјализант на катедрата по Ортодонција на Стоматолошкиот факултет во Скопје.
Член е на Македонската Стоматолошка комора и нејзин предизвик се континуирана едукација за новитетите во стоматологијата и нивна примена во секојдневна пракса .

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00