Др. Катерина Котевска

Др. Катерина Котевска

Доктор по стоматологија

е-маил: katerina_mitrovska@hotmail.com.mk
тел: 078 207-786

Д-р Катерина Котевска, доктор по општа стоматологија, специјалист по орална хирургија со имплантологија. Високото образование го завршува во 2010 година во Скопје, на Универзитетскиот Клинички Центар „Св Пантелејмон“ - стоматолошки факултет, во склоп на УКИМ. Во 2018 година се стекнува со звање специјалист по орална хирургија со имплантологија, на истиот универзитет. Поседува долгогодишно работно искуство од областа на општа стоматологија и орална хирургија, како и естетска стоматологија и протетика. Цврсто верува во важноста на континуираната едукација, поради што активно учествува на многубројни домашни и странски конгреси, курсеви и останати настани од едукативен карактер. Вљубеник во својата работа и одговорна за бројни убави насмевки.

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00