Коронки и Мостови

Коронки И Мостови

Коронките и мостовите се фиксни протетски решенија за забите кои се оштетени или пак недостигаат. Тие се дел од реставративната стоматологија кои овозможуваат вашата насмевка да се врати во природно убава насмевка. Коронките се изработуваат кога структурата на забот е оштетена или фрактурирана а мостовите кога недостасуваат еден или повеќе заби.

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00