MEET THE TEAM

Нашиот тим е составен од високо-едуцирани професионалци, со долгогодишно работно искуство, кој се вложува на своите пациенти и да им обезбеди беспрекорна насмевка. Тежнееме да ги имплементираме најновите и најмодерни сознанија во областа на стоматологијата и на тој начин се трудиме да дадеме услуга од врвен квалитет. Користејќи модерна технологија и современи методи на работа, овозможуваме неприкосновен успех во точна дијагностика и рана детекција на разни орални заболувања.

Целта на нашиот тим е обезбедување на комплетно орално здравје, блескави насмевки, среќни и задоволни пациенти, а она што е заедничко за секој од нас е грижата која ја посветуваме на секој поединец во нашата ординација. На овој начин овозможуваме пријатна и релаксирана работна атмосфера, каде пациентите се точно информирани за претстојната интервенција, поради што се чувствуваат смирено и самоуверено.

Welcome to "Dental Office - Kotev Dr. Ane"

We Create Beautiful Smiles

"Dental Office - Kotev Dr. Ane" is a modern dental clinic, specialized in advanced diagnostics and treatment of dental and oral disorders.

We offer comprehensive services from all fields of dentistry. In addition to high-end dental equipment, all services are provided in a comfortable, luxury environment. New patients are welcomed with a complimentary oral health consultation.

Advanced Dentistry

High Quality Equipment

Comfortable Clinic

Friendly Staff

Dental Anxiety

We offer a range of services to help you overcome fear and finally enjoy good oral health.

Missing Teeth

We can restore your smile, as well as speaking & eating ability with advanced prosthetics.

Tooth Pain

Toothache can be caused by various problems. An examination can help to determine it.

Periodontal Disease

We offer a variety of periodontal treatments, customized for your specific health needs.

Како до нас?

Адреса

Козле 93 - Скопје

Телефон

076 231 657 / (02) 3084 616

е-маил

dr.ane@kotevdental.com.mk

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 20:00