Добредојдовте во "Dental Office - Kotev Dr. Ane"

Ние создаваме убави насмевки

Добредојдовте во "Dental Office - Kotev Dr. Ane"

Ние создаваме убави насмевки

"Dental Office - Kotev Dr. Ane" е модерна стоматолошка амбуланта, специјализирана за напредна дијагностика и третман на забни и орални нарушувања.

Ние нудиме сеопфатни услуги од сите области на стоматологијата. Во прилог на специјализираната и врвна стоматолошка опрема, сите услуги се обезбедени во удобна и пријатна работна средина. Нови пациенти се добредојдени за орални здравствени консултации. Взаемната доверба е наша цел.

Во нашата ординација посветена на уметноста и науката на козметичката стоматологија. Без разлика дали сте нови во оваа област или сте присутни веќе неколку години, секогаш е тешко да се одлучите за нов стоматолог.

Од 1990 година Др. Котев и персоналот се посветени на обезбедување на највисок квалитет на дентална нега за пациентите во пријатна, грижлива и релаксирана атмосфера.

Нашата ординација поседува најсовремена опрема, со најквалитетни материјали и високо обучен персонал. Нашата мисија е да ве едуцираме како да имате здрави заби и непца за долгогодишни насмевки, и сето тоа на грижлив и сочувствителен начин. Ние ја користите денешната технологија за да создадеме подобри насмевки за утре.

При Вашата посета на нашата стоматолошка ординација, ние ќе ја користиме најновата дентална козметика за да Ви дадеме неверојатна насмевка. Нашите доктори знаат дека насмевката е значајна за Вашиот секојдневен животен стил. Затоа, ние веруваме дека здрави заби и непца се само почетокот на живот исполнет со прекрасни насмевки.

Нашата ординација вклучува услуги во општа, козметичка и реконструктивна стоматологија. Ординацијата е исто така посветена на обезбедување на квалитетни стоматолошки услуги за оние кои имаат потреба од стоматолошка нега за деца и возрасни.

Првите впечатоци се значајни. Здрава и атрактивна насмевка може да ја зголеми Вашата самодоверба и да го подобри Вашиот личен и професионален живот. Сите наши процедури се нежни, и изведени од обучен персонал. Сега повеќе од секогаш, можете да ги измените Вашите насмевки лесно и безболно со само неколку посети! За да откриете како можете да изгледате помлади, направете го повикот кој ќе ви го смени животот денес.

Во стоматолошката ординација Котев Ане ДС (Доктор по Стоматологија) секој ја добива насмевката од соништата, сето тоа со најновите техники и технологии, во најудобната и најпријатната можна средина. Пациентите кои се под стрес може да се ослободат од нивните стравови и со само неколку посети да завршат неколку годишна работа.